Integritetspolicy

Detta sekretessmeddelande för yamfuture("företag", "vi", "oss" eller "vårt"), beskriver hur och varför vi kan samla in, lagra, använda och/eller dela ("bearbeta") din information när du använder våra tjänster ("Tjänster"), till exempel när du:

  • Besök vår webbplats på com, eller någon av vår webbplats som länkar till detta sekretessmeddelande
  • Engagera oss på andra relaterade sätt – inklusive försäljning, marknadsföring eller evenemang

FRÅGOR ELLER oro?
Genom att läsa detta sekretessmeddelande hjälper dig att förstå dina integritetsrättigheter och val. Om du inte håller med våra policyer och praxis, använd inte våra tjänster. Om du fortfarande har några frågor eller funderingar, vänligen kontakta oss på vårt  supportcenter.

Den här sammanfattningen innehåller nyckelpunkter från vårt sekretessmeddelande, men du kan ta reda på mer information om något av dessa ämnen genom att använda vår innehållsförteckning nedan för att hitta avsnittet du letar efter.

VILKA PERSONUPPGIFTER BEHANDLAR VI?
När du besöker, använder eller navigerar i våra tjänster kan vi behandla personlig information beroende på hur du interagerar med yamfuture och tjänsterna, de val du gör och de produkter och funktioner du använder.

BEHANDLAR VI NÅGON KÄNSLIG PERSONINFORMATION?
Vi kan behandla känsliga personuppgifter när det är nödvändigt med ditt samtycke eller på annat sätt tillåtet enligt tillämplig lag.

FÅR DU NÅGON INFORMATION FRÅN TREDJE PART?
Vi kan få information från offentliga databaser, marknadsföringspartners, sociala medieplattformar och andra externa källor.

HUR BEHANDLAR DU MIN INFORMATION?
Vi behandlar din information för att tillhandahålla, förbättra och administrera våra tjänster, kommunicera med dig, för säkerhet och förebyggande av bedrägerier och för att följa lagar. Vi kan även behandla dina uppgifter för andra ändamål med ditt samtycke. Vi behandlar din information endast när vi har ett giltigt juridiskt skäl att göra det.

I VILKA SITUATIONER OCH MED VILKA TYPER AV PARTER DELAR VI PERSONUPPGIFTER?
Vi kan dela information i specifika situationer och med specifika kategorier av tredje parter.

HUR HÅLLER VI DIN INFORMATION SÄKER?
Vi har organisatoriska och tekniska processer och rutiner på plats för att skydda din personliga information. Ingen elektronisk överföring över internet eller informationslagringsteknik kan dock garanteras vara 100 % säker, så vi kan inte lova eller garantera att hackare, cyberbrottslingar eller andra obehöriga tredje parter inte kommer att kunna besegra vår säkerhet och felaktigt samla in, komma åt , stjäla eller ändra din information.

VILKA ÄR DINA RÄTTIGHETER?
Du har rätt att få tillgång till personuppgifter som innehas av Tjänsten, rätta dem och radera dem.

HUR UTÖVER JAG MINA RÄTTIGHETER?
Det enklaste sättet att utöva dina rättigheter är genom att kontakta oss. Vi kommer att överväga och agera på varje begäran i enlighet med tillämpliga dataskyddslagar.